OGLASI NEKRETNINA UB – KUĆE

OGLASI NEKRETNINA UB – KUĆE

Oglas za kupovinu ili prodaju kuće ili vikendice u UBU možete uspešno postaviti za svega nekoliko minuta na ovoj stranici OGLASI NEKRETNINA UB – KUĆE. Samo postavljanje teksta oglasa, kao i fotografija nekretnina za kupovinu ili prodaju kuće ili vikendice u UBU, jeste više nego jednostavno i potpuno besplatno. Bez ikakvog suvišnog prijavljivanja i registracije u mogućnosti ste da postavite svoj oglas sa fotografijama nekretnine koju prodajete, vezano za prodaju kuća ili vikendica u UBU brzo i jednostavno.

OGLASI NEKRETNINA UB - KUĆE, NEKRETNINE U UBU

OGLASI NEKRETNINA UB – KUĆE

Ispod ovog teksta nalazi se polje u kojem svoj oglas za kupovinu ili prodaju kuće u UBU možete postaviti. Prilikom ispisa tekstualnog dela oglasa, otvoriće Vam se linija (gornji deo tabele u kojoj pišete oglas), gde su alati za promenu fonta, veličinu i boju teksta. U ovoj rubrici nalazi se sličica za fotografiju i klikom na nju možete automatski postaviti proizvoljan broj fotografija za kuću ili vikendicu koju prodajete u UBU. Svakako da preporučujemo da ne preskočite ovu fazu postavljanja Vašeg oglasa jer kako naš narod kaže – slika govori hiljadu reči – postavljanjem fotografija potencijalnom kupcu kuće ili vikendice u UBU pružićete pravu sliku o nekretnini koju prodajete.

Svoj napisan oglas šaljete pritiskom na dugme OBJAVI OGLAS i pri tome savetujemo da čekirate deo za facebook i twitter kako bi Vaš postavljeni oglas bio odmah opublikovan i na ovim društvenim mrežama i time povećao vidljivost vašeg oglas.

***


Oglas koji ste postavili u rubrici iznad ovog teksta za kupovinu ili prodaju kuća ili vikendica u UBU, automatski će biti prikazan i na desetinama drugih sajtova koji učestvuju u mrežnom oglašavanju kuća ili vikendica u UBU. Ispod ovog teksta nalazi se spisak nekih od sajtova gde će Vaš postavljen oglas, odmah, automatski biti objavljen i to u isto vreme kad i na ovoj stranici. Želimo Vam uspešnu prodaju kuće ili vikendice u UBU ukoliko ste prodavac i srećnu kupovinu ukoliko ste kupac.

OGLASI NEKRETNINA UB

OGLASI NEKRETNINA UB – IZDAVANJE NEKRETNINA

OGLASI NEKRETNINA UB – STANOVI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA UB – KUĆE (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA UB – LOKALI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA UB – HALE (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA UB – PLACEVI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA UB – OSTALO (OSTALE NEKRETNINE)

Komentari su zatvoreni.