OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI

OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI

Želite da ponudite svoj lokal ili poslovni prostor na prodaju a nalazi se u TITELU ili ste pak Vi u potrazi za pogodnim lokalom i poslovnim prostorom? Ukoliko je Vaš odgovor pozitivan, znajte da ste na pravom mestu jer na ovoj stranici – OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI – u mogućnosti ste da potpuno besplatno, bez ikakvih prijava i registracija i za svega par minuta postavite svoj oglas. Ukoliko prodajete nekretninu (lokal ili poslovni prostor) u TITELU, savetujemo da uz tekstualni deo oglasa postavite i fotografiju lokala koji nudite kupcima na prodaju. Postavljanjem fotografije lokala potencijalni kupac odmah može steći pravi uvod o kakvoj se to nekretnini radi a nalazi se u TITELU i stoga iskreno savetujemo da ne preskačete ovu rubriku jer je takav postavljeni oglas i posećeniji i jasniji.

OGLASI NEKRETNINA TITEL - LOKALI, NEKRETNINE U TITELU

OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI

Neposredno ispod ovog teksta nalazi se polje gde možete da postavite svoj oglas o prodaji ili kupovini nekretnine (lokala ili poslovnog prostora) u TITELU. Pošto budete ispisali svoj oglas i postavili fotografije lokala ili poslovnog prostora koji prodajete isti šaljete pritiskom na dugme OBJAVI OGLAS. Prilikom klika na OBJAVI OGLAS otvoriće Vam se mogućnost da ispisani oglas nekretnina u TITELU pošaljete istovremeno osim na ovom sajtu i na fejsbuk i na tviter. Ukoliko ste na ovim društvenim mrežama možete i ovu funkciju upotrebiti te tako povećati vidljivost svog postavljenog oglasa.

***


U gornjem tekstu smo napomenuli da svoj ispisani oglas možete automatski prikazati i na fejsbuku i na tviteru prilikom slanja oglasa na ovaj sajt ali to nije sve…. Ovaj sajt se nalazi u sistemu besplatnog oglašavanja lokala i poslovnog prostora u TITELU i povezan je sa desetinama drugih sajtova. To znači da će Vaš postavljeni oglas za nekretnine na ovoj stranici pod naslovom – OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI – automatski biti prikazan i na mnogim drugim sajtovima, blogovima i društvenim mrežama. Neka od mesta gde će se još Vaš oglas automatski prikazati dati su u tablici ispod.

OGLASI NEKRETNINA TITEL

OGLASI NEKRETNINA TITEL – IZDAVANJE NEKRETNINA

OGLASI NEKRETNINA TITEL – STANOVI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA TITEL – KUĆE (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA TITEL – LOKALI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA TITEL – HALE (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA TITEL – PLACEVI (KUPOVINA I PRODAJA)

OGLASI NEKRETNINA TITEL – OSTALO (OSTALE NEKRETNINE)

 

Komentari su zatvoreni.